Wie zijn wij

Wij zijn twee jonge ondernemers die, door onze gemeenschappelijke passie voor horeca, als twee beste vrienden samen een cateringbedrijf zijn gestart.

Hoe het allemaal begon

Missie

Bij WeGotThis Catering staan kwaliteit en gastvrijheid centraal. Dit zijn de kernnormen van onze organisatie. Zo willen wij de gasten niet zomaar voorzien van eten en drinken, maar hen ook een leuke avond laten beleven. Wij zijn namelijk heel sociaal op dit gebied. De wil van de gast staat centraal. Als de gasten de avond als positief hebben ervaren, is het voor ons ook een meer dan geslaagde avond.

Daarnaast is flexibiliteit ook een belangrijke norm bij onze organisatie. Zoals hierboven al vermeld was staat de wil van de gast centraal. Wij zijn hierom ook heel flexibel op het gebeid van bijvoorbeeld het samen stellen van menu’s. Wij zijn bereid deze aan te passen naar de wil van de gast. Zo proberen wij de wil van de gast zo veel mogelijk te voorzien.

Visie

Wij streven naar ultieme perfectie. Alles wat wij leveren moet 100% in lijn zijn met wat zeggen te leveren en vooral ook wat de gast wilt en verwacht. Wij doen wat zij willen. Wij willen dan ook dat onze omgeving ons kenmerkt als de kwalitatieve en gastvrije cateraar die alles over heeft voor haar gasten. Om dit te kunnen realiseren moeten wij als organisatie de kwaliteit van onze geleverde diensten waarborgen. Flexibiliteit, communicatie en het continu uitbreiden van onze vaardigheden zullen ervoor zorgen dat wij deze ambities zullen bereiken.